Over ons

ons verhaal

ONS VERHAAL: China Light Festival B.V. is de Europese dochteronderneming van het internationale evenementontwerp- en productiebedrijf Sichuan Tianyu Culture Communication Co.,Ltd, dat zijn hoofdkantoor heeft in Zigong, Sichuan, China. Sichuan Tianyu organiseert lichtevenementen van wereldklasse, waaronder verschillende thematische lantaarnfestivals en op maat gemaakte evenementervaringen, waaronder voorstellingen, handwerk, culturele tentoonstellingen, speciaal eten, interactieve activiteiten en nog veel meer. Sichuan Tianyu staat bekend om zijn vermogen om lantaarnvoorstellingen te combineren met interactieve ervaringen in een verbazingwekkende festivalsfeer.

Met het voordeel dat we toegang hebben tot de unieke installatievaardigheden van de lantaarns uit Zigong, plus ons geweldige team, heeft Sichuan Tianyu met succes Aziatische lantaarnfestivals, lichtshows en andere festiviteiten over de hele wereld georganiseerd. Met verbazingwekkende kunst en onvergetelijke ervaringen heeft Sichuan Tianyu al miljoenen bezoekers over de hele wereld blij gemaakt.

Als dochteronderneming van Sichuan Tianyu heeft het China Light Festival zijn reputatie en populariteit verworven door het creëren van meer dan 30 succesvolle evenementen in heel Europa. Wij geloven dat we door het delen van lantaarnvoorstellingen en andere entertainmenttradities de interculturele communicatie tussen China en de wereld kunnen verbeteren! Neem contact met ons op voor meer informatie over een samenwerking met ons om onze reizende tentoonstellingen en het lantaarnfestival in jouw stad te organiseren.

16

Onze missie

Door het creëren van lichtevenementen verbinden we de communicatie tussen mensen, de mens en de natuur en maken we het publiek bewust van de bescherming van de natuur, met name dieren.

17

Onze visie

We gebruiken "licht" om verbinding te maken en te communiceren met de wereld, om je droom te verlichten.

0
Evenementen
0
Steden
M 0 +
Bezoekers
0
Jaren