De diensten van China Light

China Light Festival is een eersteklas dienstverlener voor lantaarn- en lichtfestivals van wereldklasse. Wij organiseren prachtige lichtshows, festivals en tentoonstellingen in dierentuinen, botanische tuinen, kermissen en andere locaties over de hele wereld.

 Neem contact met ons op voor meer informatie over wat China Light Festival uw locatie of organisatie kan bieden.

Lantaarn Festivals

Met behulp van verschillende nieuwe thema's en moderne verlichtingstechnieken combineren we deze eeuwenoude traditie en vaardigheid in het maken van lantaarns met nieuwe creatieve ideeën om ervoor te zorgen dat elk festival altijd vermakelijk is.

Thematische lantaarndecoraties

Met behulp van verschillende nieuwe thema's en moderne verlichtingstechnieken combineren we deze eeuwenoude traditie en vaardigheid in het maken van lantaarns met nieuwe creatieve ideeën om ervoor te zorgen dat elk festival altijd vermakelijk is.

Laatste gebeurtenissen

Toverlicht 2023 - 1001 Nacht

Halle(Saale), Duitsland

Eind dit jaar komt er een gloednieuwe tentoonstelling naar Halle (Saale), die opnieuw exclusief voor de Bergzoo werd ontworpen - deze keer onder het motto "1001 Nachten". De beroemde Scheherazade neemt je mee naar de wereld van het Oosten met populaire verhalen, zoals die van de zeeman Sinbad, Ali Baba en de Veertig Dieven, Aladdin met de Geest uit de Fles en nog veel meer. Bezoek dit evenement van 2023-12-19 tot 2024-03-08.

Meer informatie over dit evenement >

65e verjaardag van Tiergarten Kleve

Kleve, Duitsland

Ter gelegenheid van het 65e jubileumjaar van de dierentuin van Kleve zal China Lights Kleve voor het eerst in vervoering brengen van 10 februari tot 30 maart 2024! Verheug je op de Chinese lantaarnkunst, die met duizenden LED's een exotische sfeer brengt aan de Niederrhein. Verlichte dieren, mystieke wezens en Chinese draken wachten dagelijks op je van 18.00 tot 21.00 uur.

Koop uw tickets >

De dieren van het licht

Pont-Scorff

Kom en ontdek De dieren van het licht, een buitengewone reis door de ongerepte natuur van het dierenpark "Terres de Nataé". Dompel jezelf onder in een magische wereld waar dieren tot leven komen in de vorm van lichtgevende sculpturen! Als de avond valt, gebeurt er iets magisch: immense artistieke structuren lichten op en onthullen de pracht van de biodiversiteit en alle diersoorten die wij beschermen. Bezoek dit evenement van 2023-10-20 tot 2024-01-07

Koop uw tickets >

Draken & Eenhoorns - Lichtfestival

Mechelen, België

ZOO Planckendael presenteert een gloednieuw lichtfestival tijdens de wintermaanden. Deze keer vliegen de draken je om de oren en zorgen mystieke eenhoorns voor een magische sfeer tijdens 'Dragons & Unicorns'. Een lichtavontuur voor jong en oud van de makers van China Light ZOO. Wil jij erbij zijn? Koop dan nu je tickets en geniet van het lichtfestival van 27 oktober 2023 tot 7 januari 2024.

Koop uw tickets >

Jungle op het pad van verlichting

Parijs

Bossen zijn erg rijk maar ook erg kwetsbaar; ongeveer tweederde van alle planten- en diersoorten op aarde leeft er! Ga op wereldreis langs opmerkelijke tropische wouden, van Azië tot Afrika, door Oceanië en Zuid-Amerika. De jungles van de wereld hebben vele verrassingen voor je in petto. Bezoek dit evenement van 2023-11-22 tot 2024-01-21.

Koop uw tickets >

China Lichten 2023

Keulen, Duitsland

Waar denk je aan als je denkt aan een tijd van honderden miljoenen jaren terug? Nou, de lantaarns van Dino World zijn een niet te missen thema in China Lights 2023 in de dierentuin van Keulen. Brachiosurus, Parasaurus, Driehoorns en T-Rex, wow, je kunt vast nog wel meer dinosaurussen opnoemen die je daar zult zien. Naast dino's zijn er nog twee andere thema's, mysterievoor denkbeeldige lantaarns van planten en wezens; Jungle en Safari voor degenen die binnen leven. Dit evenement kan worden bezocht van 2023-12-15 tot 2024-1-28.

Meer informatie over dit evenement >

Onze diensten

Gesimuleerde dieren

Lantaarn Festival

Kerstverlichting

Lantaarns op maat

Handwerk & Aziatisch genieten

Voorstellingen

0
Evenementen
0
Steden
M 0 +
Bezoekers
0
Jaren

Laatste blogs

Navigeren door complexiteit - een projectmanagementreis

Op onze reis door het dynamische rijk van lichtfestivals zijn we talloze uitdagingen tegengekomen, die stuk voor stuk dienden als opstapje om de kunst van het probleemoplossend vermogen onder de knie te krijgen.

Uitdagingen verlichten met heldere oplossingen

We zijn probleemoplossers, verhalenvertellers en bruggenbouwers tussen generaties. Lees deze blogpost verder voor een paar voorbeelden waarin onze veerkracht en innovatie schitterden.

Betoverende festivals van licht

Terwijl de avonden in 2023 langer worden, de winter zijn intrede doet en Kerstmis voor de deur staat, presenteert het China Lighting Festival opnieuw verschillende prachtige lichtfestivals in heel Europa.