De diensten van China Light

China Light Festival is een eersteklas dienstverlener voor lantaarn- en lichtfestivals van wereldklasse. Wij organiseren prachtige lichtshows, festivals en tentoonstellingen in dierentuinen, botanische tuinen, kermissen en andere locaties over de hele wereld.

 Neem contact met ons op voor meer informatie over wat China Light Festival uw locatie of organisatie kan bieden.

Lantaarn Festivals

Met behulp van verschillende nieuwe thema's en moderne verlichtingstechnieken combineren we deze eeuwenoude traditie en vaardigheid in het maken van lantaarns met nieuwe creatieve ideeën om ervoor te zorgen dat elk festival altijd vermakelijk is.

Thematische lantaarndecoraties

Met behulp van verschillende nieuwe thema's en moderne verlichtingstechnieken combineren we deze eeuwenoude traditie en vaardigheid in het maken van lantaarns met nieuwe creatieve ideeën om ervoor te zorgen dat elk festival altijd vermakelijk is.

Laatste gebeurtenissen

Komende festivals

Een locatie bij jou in de buurt

Wil je de komende winter onze geweldige lantaarnfestivals bezoeken?

Laat je wensen en ideeën achter op onze sociale media!

Toverlicht 2023 - 1001 Nacht

Halle(Saale), Duitsland

Eind dit jaar komt er een gloednieuwe tentoonstelling naar Halle (Saale), die opnieuw exclusief voor de Bergzoo werd ontworpen - deze keer onder het motto "1001 Nachten". De beroemde Scheherazade neemt je mee naar de wereld van het Oosten met populaire verhalen, zoals die van de zeeman Sinbad, Ali Baba en de Veertig Dieven, Aladdin met de Geest uit de Fles en nog veel meer. Bezoek dit evenement van 2023-12-19 tot 2024-03-02.

Meer informatie over dit evenement >

65e verjaardag van Tiergarten Kleve

Kleve, Duitsland

Ter gelegenheid van het 65e jubileumjaar van de dierentuin van Kleve zal China Lights Kleve voor het eerst in vervoering brengen van 10 februari tot 30 maart 2024! Verheug je op de Chinese lantaarnkunst, die met duizenden LED's een exotische sfeer brengt aan de Niederrhein. Verlichte dieren, mystieke wezens en Chinese draken wachten dagelijks op je van 18.00 tot 21.00 uur.

Meer informatie over dit evenement >

De dieren van het licht

Pont-Scorff

Kom en ontdek De dieren van het licht, een buitengewone reis door de ongerepte natuur van het dierenpark "Terres de Nataé". Dompel jezelf onder in een magische wereld waar dieren tot leven komen in de vorm van lichtgevende sculpturen! Als de avond valt, gebeurt er iets magisch: immense artistieke structuren lichten op en onthullen de pracht van de biodiversiteit en alle diersoorten die wij beschermen. Bezoek dit evenement van 2023-10-20 tot 2024-01-07

Meer informatie over dit evenement >

Draken & Eenhoorns - Lichtfestival

Mechelen, België

ZOO Planckendael presenteert een gloednieuw lichtfestival tijdens de wintermaanden. Deze keer vliegen de draken je om de oren en zorgen mystieke eenhoorns voor een magische sfeer tijdens 'Dragons & Unicorns'. Een lichtavontuur voor jong en oud van de makers van China Light ZOO. Wil jij erbij zijn? Koop dan nu je tickets en geniet van het lichtfestival van 27 oktober 2023 tot 7 januari 2024.

Meer informatie over dit evenement >

Jungle op het pad van verlichting

Parijs

Bossen zijn erg rijk maar ook erg kwetsbaar; ongeveer tweederde van alle planten- en diersoorten op aarde leeft er! Ga op wereldreis langs opmerkelijke tropische wouden, van Azië tot Afrika, door Oceanië en Zuid-Amerika. De jungles van de wereld hebben vele verrassingen voor je in petto. Bezoek dit evenement van 2023-11-22 tot 2024-01-21.

Meer informatie over dit evenement >

Onze diensten

Gesimuleerde dieren

Lantaarn Festival

Kerstverlichting

Lantaarns op maat

Handwerk & Aziatisch genieten

Voorstellingen

0
Evenementen
0
Steden
0 M
Bezoekers
0
Jaren

Laatste blogs

Verlichtende innovatie - De magie van Stockton Festival

In het hart van Stockton vond een buitengewoon en magisch evenement plaats. Dit fascineerde niet alleen de zintuigen, maar toonde ook een nieuw hoogtepunt in technologische kunstzinnigheid

De natuur dichterbij brengen door de wonderen van gesimuleerde dieren

Technologie en natuur zijn samengekomen in de creatie van educatieve wonderen in de vorm van gesimuleerde dieren.

Navigeren door complexiteit - een projectmanagementreis

Op onze reis door het dynamische rijk van lichtfestivals zijn we talloze uitdagingen tegengekomen, die stuk voor stuk dienden als opstapje om de kunst van het probleemoplossend vermogen onder de knie te krijgen.