China's cultuur, tijdloze tradities uitgelegd

China heeft een uitzonderlijk rijke cultuur die duizenden jaren teruggaat. Als een van de oudste landen ter wereld staat China bekend om de hoogste bevolkingsaantallen en het hoogste aantal toeristen. Vanuit een mondiaal perspectief zijn mensen China gaan waarderen en waarderen als een land dat bekend staat om zijn tijdloze tradities.

Een geschiedenis van de Chinese cultuur

De Chinese geschiedenis gaat terug tot meer dan 5000 jaar geleden en is sindsdien geleidelijk geëvolueerd. Door de geschiedenis heen is de Chinese cultuur veranderd in haar gebruiken, maar is ze standvastig gebleven in haar waarden.

Het oude China

Het oude China gaat vele millennia terug en veel van de traditionele kunstwerken van het land zijn in deze periode ontstaan. De dynastieën van het oude China hebben een langdurige invloed gehad op de cultuur en veel van de filosofieën van het oude China zijn doorgegaan in het moderne tijdperk. Daarnaast kunnen sommige vechtsporten hun oorsprong terugvinden in het oude China en veel elementen van de traditionele Chinese architectuur vinden hun oorsprong in het oude China.