China Light: besparen op energie, niet op kwaliteit

Als mens moet je af en toe de kans krijgen om te ontspannen en te genieten van de mooie dingen die het leven te bieden heeft. Een manier om dat te doen is door een China Light evenement bij te wonen. Verwondering en verwondering spelen hier de absolute hoofdrol. Terwijl je geniet van al het moois dat de artiesten te bieden hebben, denkt China Light ook aan de toekomst. Geconfronteerd met de energiecrisis nemen ze hun verantwoordelijkheid en zetten ze zich in om energie te besparen. Hoe? Dat lees je in dit artikel.

Besparen zonder kwaliteit te verliezen

Voor China Light is het duidelijk. Ze willen echt hun steentje bijdragen aan het oplossen van het energieprobleem. Maar tegelijkertijd ligt er ook een uitdaging voor de kunstenaars. Het is natuurlijk belangrijk voor hen om bezoekers dezelfde ongeëvenaarde ervaring te bieden en tegelijkertijd energie te besparen. Door slim om te gaan met de verlichting en de juiste materialen te gebruiken, hebben ze serieus geprobeerd hun waardevolle missie te vervullen: besparen op energie, niet op kwaliteit.

Andere lampen met hetzelfde effect

Een van de manieren om de gewenste energiebesparing vorm te geven is het vervangen van de lampen die gebruikt worden voor de lantaarnkunstwerken van China Light. In samenwerking met de gastheren is ook besloten om de openingstijden te verkorten, zodat de lampen minder lang hoeven te branden. Al met al heeft het evenement in Le Jardin des Plantes geresulteerd in een energiebesparing van maar liefst 20% ten opzichte van vorig jaar.

Traditie met het oog op de toekomst

Natuurlijk wil China Light haar bezoekers blijven verwelkomen en hen blijven verbazen met prachtige evenementen. Met het oog op de toekomst verweven ze de eeuwenoude lampionnentraditie met een modern tintje. Een die zorgt voor de broodnodige besparingen. Zo kunnen bezoekers nog jarenlang genieten van alles wat Chinese lantaarnmakers hen te bieden hebben, van een reis door de tijd met reusachtige dinosaurussen tot levensgrote, kleurrijke uitvergrote insecten. Kom naar onze evenementen en ervaar het zelf.