Samenwerken met China Light garandeert een ontzagwekkende en onvergetelijke ervaring

China Light maakt het al jaren hun missie om bezoekers van hun evenementen te betoveren met al het moois dat de Chinese lantaarntraditie te bieden heeft. De combinatie van Chinese culturele elementen met moderne technologie zorgt voor een ongelooflijke en onvergetelijke ervaring. Of je nu geïnteresseerd bent in prachtige verlichting, traditionele kunst of iets nieuws wilt leren, China Light heeft voor ieder wat wils.

Expertise in het bouwen van evenementen

De kunstenaars van China Light zijn geen onbekenden in het creëren van een betoverende ervaring voor hun bezoekers, zoals blijkt uit hun portfolio van succesvolle evenementen over de hele wereld. In 2022 organiseerden we 27 lantaarnfestivals en verwelkomden we meer dan 2 miljoen bezoekers, niet alleen in Europa, maar ook in Noord-Amerika. Laat ons je meenemen op een reis langs een aantal van de meest aantrekkelijke en mooie festivals in de Verenigde Staten!

Cleveland

Onze reis begint in Cleveland, Ohio, waar het Asian Lantern Festival al 5 jaar met succes wordt gehouden. Bezoekers konden hun ogen de kost geven aan verschillende kolossale installaties die door China Light waren gemaakt. Van een rondleiding door een traditionele Chinese watertuin tot een reusachtige kwal die van kleur verandert, het absolute hoogtepunt moet wel het kolossale Chinese paleis zijn geweest.

Noord-Carolina

Stel je voor dat je door de ruimte kunt lopen, omringd door prachtige, fonkelende sterren en planeten. Die realiteit lijkt misschien vergezocht, maar wordt werkelijkheid in North Carolina tijdens het China Light festival. Bezoekers kunnen dwars door de Star Night Gallery lopen en zich ook vergapen aan het Chinese paleis en de Star Playground. Alsof dat nog niet genoeg is, komen bezoekers ook nog oog in oog te staan met een prachtige zingende papegaai.

Boston

China Light drukte ook zijn stempel op Boston en verraste bezoekers met allerlei prachtige installaties. Neem bijvoorbeeld de unieke Jet Puffer of de Galaxy Gallery. Het festival in Boston is en blijft er een waar bezoekers nog lang over na zullen praten. We hebben de spray-installatie gecombineerd met een reusachtige lantaarn van kogelvissen, een van de favoriete lantaarns van onze bezoekers.

Over China Light

China Light B.V. is de Europese dochteronderneming van Sichuan Tianyu Culture Communication Co.,Ltd, een toonaangevende Chinese producent van lantaarnfestivals die elk jaar voor miljoenen bezoekers onvergetelijke festivals creëert. In de afgelopen 12 jaar hebben we samengewerkt met dierentuinen, botanische tuinen en natuurwetenschappelijke instellingen om duurzame en op natuurbehoud gerichte festivals te creëren. Onze aangepaste lantaarnontwerpen bevatten dieren en planten zoals kangoeroes, flamingo's, vissen, cheeta's en nog veel meer. In 2018 lanceerden we ook een nieuwe thematische lantaarnfestivalserie in het National Museum of Natural History in Parijs, met tentoonstellingen over bedreigde en uitgestorven dieren en het leven in de oceaan. Onze lantaarnontwerpen zijn realistisch en meeslepend, waardoor bezoekers zich in een echt bos of oceaan wanen. We bieden ook op maat gemaakte ervaringen die aansluiten bij de beschermingsmissie van uw organisatie. Neem contact met ons op voor meer informatie.