De op maat gemaakte ontwerpen van China Light brengen hun entourage tot leven

De kunstenaars van China Light werken hard om de mooiste en meest uiteenlopende kunstwerken te maken. Van levensgrote dinosaurussen tot mystieke onderwaterwezens. Het proces begint op de tekentafel en wordt vertaald naar kolossale bouwwerken met oog voor het kleinste detail. We nemen je mee door een aantal van de mooiste customized ontwerpen van China Light.

Verlichte oceaan in 2019

Tijdens het evenement Illuminated Ocean in het Muséum national d'Histoire naturelle in Parijs betraden bezoekers de wondere wereld van de oceaan. De kunstenaars van China Light bewezen met dit evenement dat je geen fles zuurstof nodig hebt om in de diepten van de zee te duiken. Ze brachten de mystieke waterwereld gewoon naar de oppervlakte in de vorm van verschillende installaties en lieten de bezoekers van de ene verbazing in de andere vallen. Neem bijvoorbeeld de gigantische octopus, die is ontworpen en gemaakt met een verbazingwekkend oog voor detail. De kunstenaars laten keer op keer zien dat ze mensen kunnen verbazen met hun kunst.

Verlichte evolutie in 2021

Reizen door de tijd is helaas nog niet mogelijk, maar de mannen van China Light laten zien dat je wel heel dicht bij dit gevoel kunt komen. Met het evenement Illuminated Evolution, wederom in het Muséum national d'Histoire naturelle, maakten bezoekers een echte reis door de verschillende tijdperken die de aarde heeft gekend. Complexe ontwerpen en vakmanschap van hoog niveau werden gebruikt om een spannende educatieve reis te creëren op de locatie van het evenement. Van de buitengewone wezens uit het Precambrium tot de organismen die in het Krijt leefden.

De poort van de Antwerpse Zoo

De jarenlange samenwerking tussen China Light en de Zoo van Antwerpen heeft al talloze schitterende installaties opgeleverd. Wat meteen in het oog springt is de betoverende poort, die elk jaar een andere vorm aanneemt. Het is de toegang tot een magische wereld. China Light heeft de afgelopen vier jaar de Antwerpse Zoo mogen omtoveren tot een paradijs van licht, wat ook betekent dat de poort elk jaar een ander geslaagd ontwerp heeft gehad.