Uitdagingen verlichten met heldere oplossingen

Het organiseren van lichtfestivals stelt ons vaak voor uitdagingen die onze creativiteit, ons doorzettingsvermogen en ons vermogen om samen te denken in oplossingen in plaats van problemen op de proef stellen. We zien elk probleem als een kans om te groeien en om onze partners te laten zien dat we meer zijn dan alleen maar organisatoren van evenementen. We zijn probleemoplossers, verhalenvertellers en bruggenbouwers tussen generaties. Lees deze blogpost verder voor een paar voorbeelden waarin onze veerkracht en innovatie schitterden.

Verwarring bij de douane

Toen we vijf containers met materialen verscheepten van China naar Halle, Duitsland, stuitten we op een onverwachte hindernis: de douane begreep onze producten, het gebruik of het doel ervan niet. Ondanks grondige inspecties door de Duitse douane heerste er verwarring. Toch lieten we ons niet afschrikken, want we hadden deze materialen nodig om een magisch lichtfestival te creëren. Ons team stelde een gedetailleerde productlijst op, samen met veiligheidsrapporten en een inleiding over hun achtergrond.

Cultuur en communicatie

We benadrukten de culturele geschiedenis en het unieke karakter en deelden ook promotiemateriaal en foto's van de geïnstalleerde lichtsets om de behoefte aan deze materialen verder te verduidelijken. Onze volharding en duidelijkheid wierpen hun vruchten af, want het probleem werd uiteindelijk met succes opgelost. We zien dit als een les in geduld, doorzettingsvermogen en de kracht van duidelijke communicatie. Dit is iets wat we van harte doen voor al onze klanten, omdat we trots zijn op wat we doen en dit graag willen delen met degenen die dat willen.

Bouwen aan grote creaties

Toen de materialen eenmaal in Halle waren aangekomen, stond ons nog een kolossale uitdaging te wachten, want we wilden een episch zeshoekig kasteel bouwen. Het was meer dan 10 meter hoog en meer dan 10 meter breed, maar ons team werkte naadloos samen en voltooide het hele hijswerk in ongeveer twee uur. Dit was de helft van de tijd die onze partner had verwacht, zelfs toen we extra diagonale schoren hadden toegevoegd om de stabiliteit van het kasteel te verbeteren.

Samenwerking en innovatie

Aanhoudende regen en sneeuw, in combinatie met lage temperaturen, hadden echter een grote invloed op het aanbrengen van de stof op het natte en koude raamwerk. In een poging dit probleem op te lossen, communiceerden we actief met het park en huurden we verschillende heteluchtmachines. Sterker nog, we bedekten de hele structuur met zeildoek om een semi-afgesloten ruimte te creëren, zodat het doek uit de buurt van de ongelukkige weersomstandigheden kon worden aangebracht.

Om te voorkomen dat sneeuw de oppervlakken van onze lichtsets zou beschadigen, installeerden we ook antivrieskabels in het plafond van het kasteel. Dit was een proactieve maatregel tegen potentiële veiligheidsrisico's door sneeuwval. Deze ervaring versterkte onze toewijding aan het bieden van een probleemoplossende aanpak op hoog niveau voor onze klanten, zodat de klanten volledig kunnen genieten van onze lichtfestivals zoals ze bedoeld zijn.

Stormen doorstaan

Sneeuw is niet het enige extreme weer waar we mee te maken hebben gehad. Storm Ciaran ontwortelde meer dan 70 bomen in de dierentuin van Terres de Nataé, waardoor sommige dieren ontsnapten en verschillende lichtunits beschadigd raakten. Terwijl het park alle medewerkers en sociale middelen mobiliseerde om de dieren terug te halen en het park te repareren, zetten wij tegelijkertijd al het beschikbare personeel in en repareerden we snel alle lichtsets. Opmerkelijk en wonderbaarlijk genoeg kon het festival, dankzij de samenwerking met het park en onze andere partners, slechts 15 dagen na de storm worden heropend. Dit bewees eens te meer ons vermogen om niet alleen proactief maatregelen te nemen tegen mogelijke gevaren door het weer, maar ook om snel te reageren op onvoorziene omstandigheden. Dit benadrukt onze toewijding om elk obstakel te overwinnen, in welke vorm dan ook.

Bij China Light Festival zijn we er trots op dat we de nacht verlichten met onze oogverblindende lichtshows. We zijn er zelfs nog trotser op dat we het pad verlichten door uitdagingen aan te gaan, innovatieve oplossingen te gebruiken en vastberaden te zijn. Elke hindernis die we overwinnen versterkt onze vastberadenheid om ons publiek spectaculaire ervaringen te bezorgen. Dit bewijst dat zelfs in de schijnbaar donkerste tijden onze lichten het helderst kunnen schijnen.