Lantaarn &
lichtfestival van wereldklasse

China Light Festival is een eersteklas dienstverlener voor lantaarn- en lichtfestivals van wereldklasse. Wij organiseren prachtige lichtshows, festivals en tentoonstellingen in dierentuinen, botanische tuinen, kermissen en andere locaties over de hele wereld.

 Neem contact met ons op voor meer informatie over wat China Light Festival uw locatie of organisatie kan bieden.

Lantaarnfestivals

Met behulp van verschillende nieuwe thema's en moderne lichttechnieken combineren we deze eeuwenoude traditie van lantaarns maken met nieuwe creatieve ideeën om ervoor te zorgen dat elk festival altijd onderhoudend is. We zijn ook in staat om deze festivals op een groot aantal verschillende locaties en locaties te creëren, op maat gemaakt om aan de behoeften van uw organisatie te voldoen.

Neem contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw evenement uniek en gedenkwaardig kunnen maken.

0
Evenementen
0
Steden
M 0 +
Bezoekers
0
Jaren

Thematische lantaarndecoraties

We zijn gespecialiseerd in het creëren van festivals die volledig gethematiseerd zijn om de waarden van jouw organisatie te weerspiegelen, waarbij we ons vooral richten op thema's als duurzaamheid en het dierenrijk. Stel je een festival voor dat de wonderen van wilde dieren tot leven brengt of een festival dat het belang van milieuvriendelijke praktijken benadrukt. Ons team werkt elk aspect van deze festivals vakkundig uit, van lantaarns in de vorm van bedreigde diersoorten tot verlichting die de natuurlijke omgeving nabootst, allemaal ontworpen om aan te sluiten bij de inzet van jouw organisatie voor deze belangrijke doelen. Deze aanpak op maat zorgt ervoor dat uw evenement niet alleen amusement biedt, maar ook educatie en inspiratie.

Onze diensten

Gesimuleerde dieren

Lantaarn Festival

Kerstverlichting

Lantaarns op maat

Handwerk & Aziatisch genieten

Voorstellingen